Sommar med Eskilstuna Ölkultur!

Av 2019-06-03 juni 4th, 2019 Bryggeripuben, Föreningen, Nyheter, Öl

Ljus,  lättdrucken och alkoholsvag, så ska sommarölen vara! Eskilstuna Ölkultur erbjuder dessutom variation till grillen, salladen eller efter gräsklippningen.
Eskilstuna Sommar-IPA, 6,0 % är en amerikan i New Englandstil, vilket betyder att den är så oerhört fruktig att den ska vara lätt disig av all humle vi öst i. Det här är tredje året vi brygger den, så många har säkert längtat efter denna sympatiska törstsläckare
Eskilstuna Blonde, 5,5 % är nykomlingen i gänget. Det är tio år sedan vi bryggde en belgisk blonde senast, men vi har förstås hunnit med en rad andra belgiska öltyper som saison och vår magiska tripel genom åren. För den som tycker Belgien är bäst!
Eskilstuna ekologisk Weissbier, 5,6 % fick fem stjärnor i DN:s midsommartest av öl. Det är en klassisk tysk weissbier som fått godkänt av många tyskar som passerat vår bryggeripub.

Ett självklart alternativ är förstås alltid Eskilstuna Stolt lager, vår tjeckiska storsäljare.
Alla våra öl finns på Systembolagen i Eskilstuna, Torshäll, Strängnäs, Malmköping och Katrineholm. De går också att beställa enstaka flaskor till alla Systembolag i landet.

Härlig sommar önskar vi på Eskilstuna Ölkultur!

 

Eskilstuna Ölkultur AB