Lös in ditt digitala presentkort hos oss

Av 2020-06-11 Nyheter

Eskilstuna kommun vill tacka sina medarbetare med en personalgåva: ett digitalt presentkort som kan användas hos särskilt utsatta branscher i det lokala näringslivet. Lös in ditt presentkort hos oss!

– Under våren har Eskilstuna kommuns verksamheter påverkats av coronaviruset på olika sätt. Vi känner stor stolthet över hur vår organisation slutit upp och tillsammans hanterat alla olika utmaningar i denna kris. Som ett tack för detta erbjuds alla medarbetare en personalgåva i form av ett digitalt presentkort på 200 kronor. Det digitala presentkortet är också en möjlighet att stötta det lokala näringslivet, säger Tommy Malm, kommundirektör.

Begränsad giltighetstid
Presentkorten skickas ut till kommunens alla medarbetare som haft anställning mellan 1 mars–30 april. Presentkorten har en begränsad giltighetstid från 8 juni till och med 31 juli. Kortet kan inte användas vid köp av tobak, alkoholhaltiga drycker eller mat i butiker med brett livsmedelsortiment (ordinarie mataffärer tillhör inte en utsatt bransch i coronakrisen).

Läs mer här

Eskilstuna Ölkultur AB