FULLBOKAT!! MEDLEMSRESA. LÖRDAG 31 OKTOBER!

Av 2020-09-26 september 28th, 2020 Bryggeripuben, Evenemang, Föreningen, Nyheter

Detta evenemang är fullbokat

Oktober månads medlemsprovning äger rum i Nyköping. Vi är väldigt nyfikna på det nystartade Nyköping Brewing som leds av Jonas Kandefelt, mannen som i många, många år stått bakom Nils Oscar i samma stad. Nu har han tagit saken i egna händer, slagit sig samman med en restauratör och startat ett bryggeri och en bryggeripub som vi ska besöka, prova öl och äta gott.. Mer info här www.nykopingbrewing.se

Inte nog med det. Alldeles nyligen utsågs det nyöppnade Sörmlands Museum i Nyköping till Årets svenska museum. Vi får en visning på en timme och tar en macka i deras närodlade och säsongsanpassade restaurang. Här kan du läsa mer: www.sormlandsmuseum.se


Allt detta, plus väldigt trevligt sällskap får du för 350 kronor!  FULLBOKAT

Detta ingår:

12.00 Bussen avgår från Hotell Bolinder Munktell lördag den 31 oktober. I bussen beställer du kvällens mat. Det kan nog bli en quiz under resan.

Bussen har 60 platser, så vi betraktar den som så coronasäker det kan bli. Vi förutsätter att om du är det minsta sjuk så lämnar du återbud!

14.00 Sörmlands museum. Vi delar upp oss i två grupper och får en visning av de öppna magasinen med prylar som är så ovanliga att de gett pris.
Vi fyller på i magen med macka och kaffe

16.00 Nyköping brewing. Vi får en provning med Jonas Kandefelt av fyra nyköpingsöl. Därefter äter vi och fortsätter botanisera i deras spännande öllista som också innehåller många andra intressanta öl. Mat och dryck under kvällen betalar du själv.

Cirka 20.00 hemresa. Cirka 22.00 ankomst Bolinderhotellet

Eskilstuna Ölkultur AB