1
1

Provning, möte eller fest

Vår unika lokal med bryggeri, pub och restaurang går att hyra med barpersonal för möten med kunder, personal, föreningar eller för din fest, företagsjubileum eller konferens de dagar vi inte har öppet dvs söndagar, måndagar eller tisdagar. Vi hjälper till med ölprovning, whiskyprovning, rundvandring eller föreläsningar om du vill. Behöver ni något att äta fixar vår restaurang det. Dryck är förstås inga problem.

Bryggeriet
I vår huvudlokal kan vi ta emot max 150 gäster, men det kan variera beroende på ert arrangemang.  Här finns bar, projektor, scen, ljud, ljus m.m. Lokalen är anpassad för rullstolsburna.

Hyr puben med barpersonal
För upp till 50 personer. Är ni fler, kontakt oss!
Se gärna vår meny för cateringmat om alla kommer samtidigt.
Om inget annat överenskommits har vi öppet till 22.00.
Pris vardagar: 2 900 kronor + moms
Pris helger: 3 900 kronor + moms

Hyr “Slussvaktarn” höst/vinter: 1 900 kronor + moms
Hyr “Slussvaktarn” under sommarsäsongen: 4 900 kronor + moms

Fest
Vi hyr enbart ut puben måndag, tisdag eller söndag. Du kan däremot boka delar av lokalen de dagar vi har öppet, vi kan skärma av delar av lokalen med ett draperi. Helgdagar när puben inte har öppet kan vi hyra ut hela puben.
Mat
Läs mer om våra mat och dryckesalternativ här.

Bokning/Avbokning
För preliminär bokning, ring 016 – 13 17 14 eller via mail till info@eskilstunaolkultur.se.

Definitiv bokning görs inom 14 dagar. Avbokning av besök och deltagare senast sju dagar innan besöket. Därefter debiteras hälften av kostnaden. För besök och deltagare som avbokas senare än tre dagar innan besöksdag debiteras fullt pris. Fullständig information om priser och bokningsregler finns på den bokningsbekräftelse vi sänder er.

Betalningsvillkor
Per faktura, 15 dagar om ingen annan överenskommelse sker. Alla priser är exklusive moms.