1
1

Välkommen till Restaurang Ölkultur

Vi är glada att meddela att Daniel Cassel är tillbaka på Eskilstuna Ölkultur efter drygt tre års ”paus” från oss.  Han blir pub- och restaurangchef och kommer att jobba vidare för att Ölkultur ska bli den bästa samlingspunkten för alla dryck- och matintresserade människor.
Vi smygstartar nu, i dessa coronatider, med underhållning på scen några gånger i månaden. Aldrig fler än 50 personer släpps då in i lokalen. Folk ska känna sig trygga här. När pandemin sedan släppt sitt grepp kommer Daniel se till att Ölkultur igen fylls med levande musik, quiz och andra roliga aktiviteter flera gånger i veckan.

Daniel har tidigare drivit Gästis i Gamla Staden och arrangerat flera omtyckta festivaler. Förra gången han jobbade hos oss så fick han igång livescenen och installerade en professionell ljudanläggning. Den här gången kanske vi får se METALLICA på scen. Ingenting är omöjligt… 😉

Nå Daniel på: daniel.cassel@eskilstunaolkultur.se

Du beställer och betalar din mat vid bardisken. Vill du ha tips om vilken öl som passar bäst till maten, fråga personalen i puben!

Restaurangen är öppen när puben är öppen.

OBS! MEDLEMMAR HAR RABATT PÅ MAT I VÅR RESTAURANG! Bli medlem här

VÅR MENY

Nu är den här – Eskilstuna Ölkulturs Höstmeny 2020.
Ihopsatt av vår nya bar- och restaurangchef Daniel Cassel tillsammans med vår kock Cliff Javalds.

Smårätter

Chèvregratinerad rödbeta med honung och valnöt 79 kr
Ölförslag: Eskilstuna Granskott

Toast Skagen med bröd från Gröna Villan i Torshälla 95 kr
Ölförslag: Eskilstuna Blonde

Strömmingsmacka med dansk råglimpa från Gröna Villan i Torshälla 79 kr
Ölförslag: NÖL

Huvudrätter

Klassisk Caesarsallad med svensk kyckling eller falafel 159 kr
Krutonger från Gröna Villan i Torshälla
Ölförslag: Stolt Lager

Ölkulturs Hamburgare med ugnsrostad potatis och coleslaw 179 kr
Hamburgerbröd från Gröna Villan i Torshälla. Hamburgerkött från Rekarnekött.
Burgaren kan även fås med Halloumi eller Falafel
Ölförslag: Eskilstuna IPA

Klassisk Club Sandwich med ugnsrostad potatis och aioli 179 kr
Med svensk kyckling och bröd från Gröna Villan i Torshälla
Ölförslag: Eskilstuna Red IPA

Moules Patata 159 kr
ASC-fiskade ölkokta blåmusslor med ugnsrostad potatis och aioli
Ölförslag: Eskilstuna Tripel

Grillkorv Deluxe 65 kr
Chorizo från Mälarchark med rostad lök, bostongurka samt fritt val på surkål
eller skagenröra. Med bröd från Gröna Villan i Torshälla
Ölförslag: Eskilstuna XIII Jubileumsöl

Något Sött – med kvalitet från Konditori Janeling

Hasselnötsglass med rostade kanderade hasselnötter och hasselnötstryffel 80 kr
Ölförslag: Dry Stout

Limoncellosorbet med Digestivesmul och limemarinerade jordgubbar
(Glassen är fri från mjölk) 80 kr
Ölförslag: Eskilstuna Quadrupel

Trio av tryfflar Chokladtryffel, Lakritstryffel och Chilitryffel 60 kr
Ölförslag: Eskilstuna Barley Wine

Ladda ned menyn som pdf här

Allergisk? Fråga kocken!

BOKA BORD

Bordsbokning görs bäst genom att ringa oss på 016-13 17 14 eller skicka ett mail till info@eskilstunaolkultur.se

Boka bord