1
1

Välkommen till Restaurang Ölkultur

Lasse Dahlén är kocken som drivit flera egna krogar i Stockholm, har varit kökschef på Gripsholms värdshus och på Statt i Eskilstuna bland mycket annat. Sedan några år driver han Köttbutiken Millert&Dahlén i Stallarholmen där han förädlar och säljer sörmländska köttråvaror. I restaurangen använder han lika gärna råvaror från växt- som djurriket.
– Min filosofi är enkel och vällagad mat som ska smaka bra och passa till öl. Jag använder helst sörmländska råvaror efter säsong till exempel Ölkulturs öl, säger Lasse Dahlén. Dahlén är sedan 1 maj 2018 kökschef för restaurang Eskilstuna Ölkultur.

Du beställer och betalar din mat vid bardisken. Vill du ha tips om vilken öl som passar bäst till maten, fråga personalen i puben!

Restaurangen är öppen när puben är öppen.

OBS! MEDLEMMAR HAR RABATT PÅ MAT I VÅR RESTAURANG! Bli medlem här

VÅR MENY

SOMMARMENY 2020

Grillat & Rökt

Långbakad barbequemarinerad fläsksida 145:-

Pastramirökt lax 145:-

Sesam & chilimarinerad aubergine 95:-

Alla grillrätter serveras med grillad citron & persiljeolja

 

Plock & Tillbehör

Coleslaw med äpple & pepparrot 35:-

Örtrostad potatis 35:-

Sallad med caesardressing, örtkrutonger & parmesan 45:-

Barbequesås 25:-

Aioli ”black garlic” 25:-

Vitlöksrostat levainbröd 45:-

Grönärtshoumus 25:-

Örtmarinerad fårost 45:-

 

Glass

Vårt urval av glass & sorbet från Grinda Gårdsglass, Malmköping

35:-/st

 

Ladda ned pdf här

 

Allergisk? Fråga kocken!

BOKA BORD

Bordsbokning görs bäst genom att ringa oss på 016-13 17 14 eller skicka ett mail till info@eskilstunaolkultur.se

Boka bord