1
1

Välkommen till Restaurang Ölkultur

Lasse Dahlén är kocken som drivit flera egna krogar i Stockholm, har varit kökschef på Gripsholms värdshus och på Statt i Eskilstuna bland mycket annat. Sedan några år driver han Köttbutiken Millert&Dahlén i Stallarholmen där han förädlar och säljer sörmländska köttråvaror. I restaurangen använder han lika gärna råvaror från växt- som djurriket.
– Min filosofi är enkel och vällagad mat som ska smaka bra och passa till öl. Jag använder helst sörmländska råvaror efter säsong till exempel Ölkulturs öl, säger Lasse Dahlén. Dahlén är sedan 1 maj 2018 kökschef för restaurang Eskilstuna Ölkultur.

Du beställer och betalar din mat vid bardisken. Vill du ha tips om vilken öl som passar bäst till maten, fråga personalen i puben!

Restaurangen är öppen när puben är öppen.

OBS! MEDLEMMAR HAR RABATT PÅ MAT I VÅR RESTAURANG! Bli medlem här

VÅR MENY

SNACKS & PLOCK VI GILLAR

Rökta mandlar
Saltgurka m honung & smetana
Marinerade oliver, capris & vitlök

45 kr/st

Sörmländska charkuterier med tillbehör ½ 95 kr, hel 155 kr

VARM MAT VI GILLAR

Caesarsallad med parmesan & majskycklingbröst
Pastramirökt lax med senapskryddad färskpotatissallad
Vildsvinsburgare med dravbröd, coleslaw & rostad potatis
Halloumiburgare med dravbröd, coleslaw & rostad potatis

Alla rätter 175 kr

SÖTSAKER VI GILLAR

Vår egen gräddglass 45 kr/kula
Vår egen bärsorbet 45 kr/kula
Porter & chilikryddad chokladtryffel 25 kr

BOKA BORD

Bordsbokning görs bäst genom att ringa oss på 016-13 17 14 eller skicka ett mail till info@eskilstunaolkultur.se

Boka bord