Här är vår meny, ihopsatt av vår nya bar- och restaurangchef Daniel Cassel tillsammans med vår kock Cliff Javalds.
MENY – från februari 2021
Smårätter
Toast skagen 95:-
Bröd från Gröna Villan i Torshälla.
Ölförslag: Blonde
Renskavstoast med kantareller 95:-
Bröd från Gröna Villan i Torshälla.
Ölförslag: IPA
Råraka med stenbitsrom, smetana och rödlök 79:-
Ölförslag: Stolt Lager
Mellanrätter
Grillkorv Deluxe 69:-
Vår egen bratwurst från Mälarchark med rostad lök, bostongurka,
samt fritt val på surkål eller skagenröra.
Bröd från Gröna Villan i Torshälla.
Kan även serveras med vegansk bratwurst och glutenfritt bröd.
Ölförslag Nöl
Paj 95:-
Köttfärs, kyckling eller vegansk
Från NZ Craft Pies i Katrineholm
Ölförslag: Stolt lager
Varmrätter
Ölkulturs Hamburgare med ugnsrostad potatis och coleslaw 179:-
Hamburgerbröd från Gröna Villan i Torshälla.
Hamburgerkött från Rekarnekött.
Burgaren går även att få med halloumi eller falafel.
Ölförslag: IPA
Fläsklägg med potatisstomp, ölkokt surkål och senap 169:-
Kött från Sverige.
Ölförslag: Stolt lager
Cheesesteak Sandwich serveras med coleslaw och sallad 189:-
Rostbiff från Rekarnekött.
Bröd från Gröna Villan i Torshälla.
Ölförslag: Black IPA
Fisk- och skaldjursgryta med aioli och bröd 189:-
Bröd från Gröna Villan i Torshälla.
Ölförslag: Blonde
Något Sött – Med kvalitet från Konditori Janeling
Citrontarte med italiensk maräng 80 kr
Ölförslag: Granskott
Mörk chokladtryffel 65 kr
Ölförslag: XIII
Vit kaffeglass 80 kr
Ölförslag: Dry Stout
Ladda ned menyn som pdf här
Allergisk? Fråga kocken!